Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftavfuktare

8 produkter

Avfuktare hjälper dig att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö. Avfuktare används med fördel i tvättstugan, badrum, bastuutrymmen, källare, sommarstugor, båten, garage etc.

En avfuktare är ett utmärkt alternativ till en torktumlare. Om du använder en avfuktare för att torka kläder behöver du inte oroa dig för det slitage av kläderna som en torktumlare åsamkar plaggen. En avfuktare drar dessutom ofta mindre ström och är tar mindre plats än en torktumlare.

Olika typer av avfuktare

Avfuktare används för att minska ånghalten i luften, eller att minska den relativa luftfuktigheten. Det finns två huvudtyper av avfuktare: Kondensationsavfuktare och Sorptionsavfuktare. Båda varianterna fungerar bra i varma utrymmen men sorptionsavfuktarna kan användas i kalla utrymmen (även det är minusgrader) vilket gör dem lämpade att använda i t.ex krypgrunder, oisolerade förråd och garage etc.

En luftavfuktare kan bidra till att förebygga framtida problem, men har du redan fukt och mögel måste du hitta orsaken och åtgärda den. Har du problem med mögel rekommenderar vi även att du använder luftrenare så att du minskar risken för sjukdom som resultat av mögel där människor vistas.

 

Luftavfuktare
-
Sortera: Visa:

Luftavfuktare

Vi hjälper dig välja rätt luftavfuktare. Avfuktare används med fördel istället för t.ex torktumlare för torkning av kläder.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa