Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Extrapriser på Camfil City luftrenare

Camfil City S och City M är luftrenare i världsklass!

De är utrustade med äkta HEPA H13-filter med integrerat molekylärfilter som tar hand om gasformiga luftföroreningar och lukter. Camfils City-serie är särskilt utvecklad för kontor, skolor, sjukhus och offentliga miljöer men passar lika bra hemma om du vill ha luftrening i världsklass. Luftrenarna är certifierade av Astma- och allergiförbundet och ECARF.

De passar perfekt för dig som har besvär med allergier, astma, avgaser, matos, rök från cigaretter eller öppna spisar, virus, lukter, gaser mm. Förutom en hälsosammare inomhusmiljö minskar luftrenare även behovet av städning då de tar bort mycket av det damm som uppstår varje dag.

Just nu har vi 15% rabatt på dessa luftrenare!

Camfil City S

En kompakt mycket effektiv luftrenare passande för mindre rum så som kontor, kliniker, hotellrum och sovrum (upp till 45m²).

Camfil City M

En stilren mycket effektiv luftrenare som passar större rum så som kontor, kliniker, hotell och vardagsrum och öppna planlösningar (upp till 75m²).

Beställ din Camfil City-luftrenare här:

Utbytesfilter till din Camfil-luftrenare


Kampanjpriserna på Camfil City S och City M gäller till och med den 18 oktober 2019 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 
Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa