Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Prenumeration LightAir Health+ för företag

Ren luft bekymmersfritt.

LightAir Health Plus prenumeration är en serviceprodukt utan bindningstid som oskadliggör luftburna virus samt ger ren och hälsosam luft utan ägarskap, administration eller underhåll. 

Systemet har två komponenter; högeffektiv luftrening och virusbekämpning.

Influensa, förkylningar och vinterkräksjuka minskar märkbart. Vi har flera exempel på kunder som kraftigt sänkt sin sjukfrånvaro och ökat sin produktivitet. Resultaten är så övertygande att vi erbjuder prenumerationen utan bindningstid. I prenumerationen ingår all service och alla filterbyten för att garantera bästa resultat varje dag.

Som prenumerant får ni luft fri från damm, allergener, trafikföroreningar och andra fina och ultrafina partiklar. Varje månad faktureras prenumerationsavgiften och faktureringen upphör sista dagen månaden efter prenumerationens uppsägning, no questions asked.

LightAir CellFlow Pro900 på ett kontor

Våra verktyg

För att leverera hälsa, hållbarhet och produktivitet använder LightAir de egenutvecklade svenska CellFlow- och IonFlow-teknikerna.

CellFlow-tekniken ger luftrening i tre steg

 1. Grovt förfilter
 2. Jonisering
 3. Eco Precision™-filter för rening av fina och ultrafina partiklar

och IonFlow-tekniken ger 

Lösningen innebär ger flera fördelar jämfört med traditionell luftrening: 

Hållbarhet

Det patenterade EcoPrecision™-filtret är tillverkat av återvunnen skogsråvara. Det innebär en minskad plastförbrukning och att det till största delen är möjligt att återvinna. Filtret har också 18 månaders hållbarhet med full effektivitet av luftrening. Detta är tre gånger längre än traditionella filter som gradvis minskar i effektivitet och måste bytas redan efter 6 månader.

Precision

EcoPrecision™ är framtaget för att leverera en rening på 99,99% av partiklar av storlek 0,1 mikron (PM0.1). Detta är tre gånger effektivare än traditionella lösningar på marknaden och personal och elever kommer att märka av detta genom ökad energinivå och mindre allergiska besvär. 

Låg ljudnivå

Ljudnivån är låga 31 dB i normalt driftläge. Detta är avsevärt lägre än det bakgrundsljud som normal finns på en arbetsplats eller skola. Vår lösning levererar luftrening utan att bidra med ljudförorening. Vid ett minskat luftflöde levererar tekniken ren luft med en ljudnivå på bara 23 db.

LightAir behåller ägarskapet av utrustning och gör hela jobbet

 • Installation
 • Drift och underhåll
 • Garantier
 • Finansiering
 • Administration
 • Risk (ingen bindningstid)

Ni får luft som är fri från

 • Virus
 • Trafikföroreningar
 • Damm
 • Partiklar från printers
 • Pollen och andra allergener
 • Bakterier
 • Mögelsporer

Bild: CellFlow i taket i ett kontorslandskap

Vi mäter luftkvaliteten hos er

Vi kommer ut till er och mäter partikelhalterna i era lokaler och berättar vilka vinster ni kan göra genom att prenumerera på ren luft. Vi visar även hur effektivt partikelhalten minskar med luftrenare i lokalen.

Väljer ni att teckna en prenumeration är den helt bindningsfri så ni kan avsluta prenumerationen när som helst av vilken anledning som helst. 

Boka in ett besök direkt, ni har inget att förlora men mycket att vinna!

Ring oss på 070-7220050 eller skicka in en intressanmälan här så kontaktar vi dig!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa