Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare för frisör-, nagel- och skönhetssalonger

Frisör, nagelteknolog, fotvårdsspecialist, hudterapeut etc är drömyrken för många. Dessvärre har dessa jobb en baksida. Produkter, kemikalier, gaser, virus, bakterier, damm och partiklar alstras och sprids i lokalerna. 

Bild: Frisör & Nagelteknolog

Att ständigt utsättas för de partiklar, gaser och andra ämnen som skapas i salongsmijön är skadligt för hälsan och det finns tyvärr många som fått ge upp sina yrken på grund av hälsoproblem.

Det finns en lösning!

En luftrenare med kolfilter av bra kvalitet renar luften på allt från kemikalier, rök, damm, gaser, sprayer, parfymer, allergener, pollen, avgaser, bakterier, virus och andra, för oss människor, skadliga partiklar. Med luftrenare kan man förebygga framtida problem och underlätta för de som redan blivit känsliga.

Färre sjukdagar "på köpet"

En luftrenare renar luften på salongen från virus och bakterier. Det innebär att du minskar risken att bli smittad av kunder eller kollegor som är krassliga om du har luftrenare i rummet.

 

Många nöjda kunder

Kunder till oss har berättat att de mått mycket bättre efter att de ställt en luftrenare i salongen. Ögonen svider inte längre, de nyser mindre och huvudvärken har försvunnit. Vi har fått höra att lokalerna känns fräschare varje dag och att det inte luktar så som de gjort tidigare. En luftrenare håller dig piggare hela dagen då din kropp slipper jobba med en massa partiklar du andas in. 

Rekommenderade produkter

Olika luftrenare passar i olika lokaler, därför ser vi gärna att ni kontaktar oss och beskriver var salongen ligger och hur den ser ut (takhöjd, flera rum/avdelningar, närhet till trafik etc) så att vi kan ge er den bästa produktrekommendationen. Eftersom det förekommer många kemikalier och gaser i salongsmiljöer är luftrenare med kolfilter absolut mest effektiva i denna miljö.

Förslag på luftrenare för stora lokaler

Förslag på luftrenare för mindre lokaler

Bild: Marwan Hitti, Salong Bangs Stockholm

Några kundreferenser

 

Winix luftrenare NK300 och Winix T1 för frisörer

I denna broschyr (pdf) kan du läsa om Winix-luftrenare och frisörsalonger.

LightAir-luftrenare på Salong Bangs i Stockholm

Salong Bangs, som drivs av Marre Hitti, har LightAir-luftrenare på salongen för att eliminera virus samt skadliga partiklar från biltrafiken utanför salongen som ligger mitt i Stockholms city och för att rena salongsluften partiklar från hår och produkter. 

Skräddarsydd offert för din salong

Det är viktigt att man dimensionerar luftrenaren efter hur stort rum man har, hur många personer som vistas i rummet och självklart med den verksamhet man driver i åtanke (kemikalier, partiklar, damm, trafik osv). Vi hjälper er hitta rätt lösning för er unika miljö så tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan för en skräddarsydd offert.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa