Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Hyr en saneringsapparat

Lös problem med röklukt, mögel, huslukt/stuglukt, bakterier mm

Användningsområden

  • Luktsanering i hus, bilar, båtar och andra utrymmen.
  • Sanering av mögelangrepp i husgrunder, källare, vindar mm.
  • Sanering av nikotinskadade utrymmen.
  • Bakteriesanering i smittade utrymmen.
  • Brandrök- eller cigarett/pip/cigarrök-skadesanering.
  • Får bort lukter efter djur (kattkiss, hundlukt, avföringslukt etc).
  • Få bort sk. huslukt i sommarstugor

Priser från 1.250 kr/vecka

Att hyra en MiniPowerZone saneringsapparat från oss är en kostnadseffektiv och långsiktig lösning på problem med mögel, rök- och andra lukter i bostäder, fritidshus, bil, båt eller annat utrymme.

Kontakta oss via formuläret nedan och berätta vad du har för problem så hjälper vi dig lösa dem.

Hur lång tid tar det?

De flesta löser problemen på några dagar upp till en vecka, men det finns svårare problem som kan kräva att man kör apparaten en lite längre tid.

Hur lång tid du behöver använda maskinen beror på antal rum som skall saneras, luftvolym, föroreningsnivå och föroreningstyp. Att hyra maskinen en vecka räcker för de flesta arbeten.

Tips: Sanera bort lukter vid köp eller försäljning av bostad

MiniPowerZone kan användas för att få bort oönskade lukter i en bostad inför försäljning. Hur bostaden luktar kan vara lika viktigt som sk. home staging på en visning. Saneringsapparaten är även perfekt att använda för att få bort lukter och partiklar i en bostad som du nyss köpt och som luktar illa av rökning, husdjur, "pensionärslukt" etc efter den tidigare ägaren. 

Priser, frakt och hyresperiod

Hyreskostnaden är 1.250 kr/vecka (7 dagar). Behöver du hyra längre tid debiterar vi 180 kr per extra dag. 

Hyran räknas från dagen när paket anländer till dig (eller ditt ombud) till och med den dag då varan lämnas tillbaka till ombudet (eller till oss) igen. Hur lång tid du behöver maskinen beror på antal rum som skall saneras, luftvolym, föroreningsnivå och föroreningstyp. Berätta för oss vilka problem du har så gör vi en uppskattning av tiden du kan behöva utrustningen.

Kostnaden för frakt tur och retur beror på vart i landet vi skall skicka maskinen. Du kan välja att själv hämta och lämna maskinen hos oss (i Sollentuna) och på så vis slippa fraktkostnad.

Handhavande

Maskinen är mycket lättanvänd och bruksanvisning medföljer vid leverans. Människor eller husdjur får inte vistas i lokalen/utrymmet när MiniPowerZone används. När saneringen är klar och maskinen stängs av vädras rummet ut ordentligt (gärna korsdrag) innan någon vistas i lokalen. Möbler, saker och växter kan vara kvar i rummet under saneringen (lukter som fäst i sakerna försvinner också).

Mer info om hur maskinen fungerar:

Bokning

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefon 070-7220050 för bokningsförfrågan. Beskriv ditt problem i meddelandefältet. Skriv även även önskad bokningsperiod (datum). Vi återkommer med svar på din förfrågan inom 24 timmar.

Bild: Hyr och få en rabattkod som tack

Fortsatt underhåll efter sanering

För att bibehålla en optimal inomhusmiljö, fri från partiklar, mögel, lukter etc rekommenderar vi att man använder luftrenare kontinuerligt efter att saneringen är gjord.

10% rabatt på utvalda märken

Därför erbjuder vi alla som hyr en saneringsmaskin av oss en rabattkod som gäller vid köp av utvalda luftrenare i vår webbshop.


Köp en saneringsapparat

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa