Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Gilwig AB sponsrar systrarna Bångman

Då idrottande personers prestationer påverkas starkt av den fysiska hälsan, och hälsan i sin tur påverkas av den miljö vi befinner oss i, anser vi att idrottande personer har speciellt stor nytta av luftrenare i hemmet, på idrottsanläggningar, på hotellrum osv. Vår förhoppning är att vi med denna sponsring ska kunna bidra till en god hälsa och på så vis öka chanserna till optimal träning och nya medaljer.

Bild: Hedda Bångman

Hedda

Har totalt 22 SM-medaljer i löpning och skidsamanhang, har åkt flera JVM, U23VM och deltagit i världscupen. Hedda har varit med i både juniorlandslag och utvecklingslandslaget. Hedda bor just nu i USA  där hon utvecklar sin skidåkning ytterligare genom att studera på ett skidcollege i Boulder.

Bild: Evelina Bångman

Evelina

Evelina som har ett flertal SM-medaljer, världscupstarter och är idag med i långloppsteamet Skiproam samt militärlandslaget. I fjol gjorde hon sin första säsong i långloppscupen skiclassic, där tog hon hem ungdomsklassen i skiclassic. Evelina siktar på att vinna vasaloppet inom ett par år.

Bild: Tilde Bångman

Tilde

Började skidgymnasiet i Östersund efter sommaren och är kanske den största talangen av de tre systrarna. Hon har hittills 8 SM-medaljer i längdåkning och friidrott och spås en lysande framtid i skidspåren.

Gilwig sponsrar systrarna Bångman med följande produkter

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa