Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Slutkunder berättar

Många av våra kunder mejlar och berättar att de är nöjda med sina produkter efter leverans. Här delar vi med oss av några av dessa mejl:

Hej!
Jag var ute efter en luftrenare på grund av att vi har en katt som jag känner av lite grand. Kom i kontakt med luftrenare.se som gav en mycket hög nivå på sin service. Duktiga och snabba att både svara på mina frågor och att ge förslag på hur jag kunde tänka. Jag beställde en Blueair 505 och är supernöjd med både produkten och den servicen jag fick av Harald med flera på luftrenare.se.

Stefan
Träslövsläge

Jag bor nära en mycket trafikerad väg och har dessutom flera i min familj som har astma och allergier.
Hos luftrenare.se fick jag mycket goda råd angående val av luftrenare och snabbt svar på alla mina frågor och funderingar.
Jag är mycket nöjd med inköpet av våra luftrenare av märket Camfil City! Jag känner faktiskt en stor skillnad både med astma och allergisymtom och även den lite mer svårbeskrivna, men definitivt märkbara, känslan av "frisk luft" hemma!!

Mvh,
Linda A
Stockholm

Som luktöverkänslig har jag äntligen hittat en återförsäljare som kunnat hjälpa mig framåt. Jag har fått bra råd på vilka produkter som kan passa, och även inte passa, mig vilket jag i efterhand kan säga varit helt rätt.

Då jag inte "står ut" med joniseringen som flera luftrenare använder sig av har jag byggt om flera olika modeller men lukten från filtren återstår. Även här fick jag ett bra råd: Köp en Sunnaform S5! Visst är den dyr för sin kapacitet men både luftrenaren i sig och filtren är luktfria och använder ingen jonisering! Filtren går med enkelhet att klippa i olika storlekar så de passar torktumlare, inluftsventiler och annat och fångar partikelstorlekar ner till 0.3 µm mycket effektivt.

Nu är förväntningarna högt ställda på kommande Block-serien från Sunnaform. Ingen jonisering, ställbart luftflöde samt möjlighet att använda kolfilter gör att jag inte tvekar att beställa även denna hos Luftrenare.se.

Mvh,
Gillis Robertsson
Klippan

Hej! Jag är supernöjd med min nya LifeAir-luftrenare som jag har i mitt sovrum. Nu slipper jag unken ("gammal tant") lukt, det är alltid fräscht att kliva in i rummet (även när jag inte bäddat). Jag sover dessutom bättre nu. Att det är så jättelätt att rengöra kollektorn är också ett stort plus! Tack för goda råd inför mitt köp, er rekommendation för att lösa mina problem stämde perfekt. 

Mvh,
Inger 
Kungsängen

Hej!
Ville bara skicka ett stort tack för snabb service och ett trevligt och kunnigt bemötande :) Jag är jättenöjd med mitt val av Biozone BZ-PR90. Det blev en otrolig skillnad på luften i lägenheten. Första helgen körde jag på high speed men nu har jag dragit ned till low och använder timern. Den är ju väldigt lätt att sköta och tar ju nästan ingen plats. 
Det känns så kul att bli så nöjd och när varan överträffar förväntningarna. t.o.m. den gamla röklukten som funnits har försvunnit :).
Ville dela med mig av min glädje.
Det skall bli intressant till våren att testa då min son har en kraftig pollenallergi.
Ha det så bra och tack igen :)
Mvh,
Eva Josefsson
Kungälv

Luftrenare.se är enligt min erfarenhet väldigt kunniga o hjälpsamma när du har problem! Jag rekommenderar varmt mina vänner att ta kontakt med Harald när dom får problem, han är väldigt ärlig o rak.
Peter Lilja med familj

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa