Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Q Dry Low Temp MJ-EZ6CX Avfuktare

bookmark_border

MitsubishiLuftavfuktaren Q Dry Low Temp är liten i måtten och suverän för avfuktning i kalla utrymmen. Vill du flytta ut din luftavfuktare från bostaden till betydligt kallare utrymmen t.ex. garaget, husvagnen, eller båten är detta en idealisk lösning.

Mer info


3.595kr

Avfuktaren Q DRY LOW TEMP har en mycket stor avfuktningskapacitet vid låga temperaturer tack vare den speciella sorptionstekniken. Vill du flytta ut din luftavfuktare från bostaden till betydligt kallare utrymmen t.ex. garaget, husvagnen, eller båten är detta en idealisk lösning.

Driftsprogram för mögelvakt i badrum - ger en effektiv avfuktning och minskar risken för mögeltillväxt - passar alla utrymmen som behöver speciell mögelvakt. Automatisk avfuktningsfunktion eller med anpassade driftslägen.

Torka-tvättfunktionen anpassar driftstiden efter hur mycket kläder och hur mycket fukt det finns i rummet - allt för att minska energiåtgången och torka tvätten snabbt.

Low Temp fungerar utan problem med i stort sett bibehållen verkningsgrad ner till +1 C. Förutom verksam avfuktning ner i lägre temperaturer avges också för utrymmet välgörande värme. Energin som förbrukas vid avfuktningsprocessen övergår merdelen i värmeenergi, vilken i sin tur också avfuktar genom att sänka den relativa fuktigheten i t.ex. garaget, tvättstugan, källaren, sommarstugan etc.

Genom sin låga vikt om endast 7kg är detta en mycket lätthanterlig produkt. Fäll upp handtaget och bär den med en hand dit du vill.

Vattentanken rymmer 2,4 liter och är utdragbar och försedd med lock som bl.a. skyddar mot avdunstning. Man kan självklart koppla till en dräneringsslang som dras till närmaste avlopp om man så önskar.

Tekniska specifikationer

Nätanslutning 220-240 V 50 Hz
Eleffekt (max) 305 - 590 W IP 21
Effektförbrukning vid standby läge CA 1 W
Köldmedium: Saknar kylmedium (sorptionsteknik)
Dimensioner, höjd x bredd x djup 485 x 190 x 324 mm
Vikt: 7 kg
Avfuktningskapacitet vid 30˚/80% 6 liter/dygn
DRYING INSIDE funktion >Nej
>Cool Air >Nej
>Barnlås >Nej
Torka tvätt-funktion >JA, tre lägen
>Ljudnivå >Hög/lågläge 47, 37 dB
>Ljudnivå vid torkning tvätt >49 dB
>Funktionslägen Auto, hög, låg & mögelvakt
Lågtemperaturfunktion >Ja
>Arbetstemperatur >+1° - +35° C
Autoläge Ja
Digital diplay Nej
Hygrostatens driftlägen CA 55% relativ luftfuktighet
Visning av aktuell luftfuktighet Nej
Varning för hög luftfuktighet Nej
Mögelvakt >Ja
On- och Off-timer Nej
Off-timer Ja
Ställbar luftriktare Ja, svänger automatiskt, 3 lägen
Air purifier (luftreningsfunktion) Nej
Filter: Fotokatalytisk Nej
Filter: Silverjoner JA. Steriliserande och luktbortagande filter med antibakteriella medel med silverjoner. Antiallergen, antivirus och sterilisering. Utbytbart samt tvättbart i vatten
Easy dehumidifying Nej
Dräneringstank 2,4 liter
Anslutning med slang direkt till golvbrunn Ja, slang ingår ej
Rekommenderas för krypgrunder Nej

Om tillverkaren

Mitsubishi är ett av de ledande företagen i världen inom airconditioning, med en försäljning på omkring 5 miljoner aggregat per år. Mitsubishi Electric finns representerat i alla världsdelar. Expertis och kvalitet har gjort Mitsubishi Electric till ett företag att räkna med på alla representerade produktområden.

Bolaget i Sverige är idag uppdelat i två drivande affärsområden; Klimatprodukter som sysslar med luftkonditionering, ventilation, värmepumpar, kylkompressorer m.m och Factory Automation som levererar elektronikkomponenter till industrin.

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa