Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

KCC-2709AI Portabelt kylaggregat

bookmark_borderKCC:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan och är genom sin design perfekt anpassade för att förflyttas mellan olika platser. Rek rumstorlek 10-16 kvm.

Mer info


4.595kr
Delbetala från 196kr/mån. Villkor.

Portabelt kylaggregat - ta med dig kylan dit du bäst behöver den.

KCC:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan och är genom sin design perfekt anpassade för att förflyttas mellan olika platser. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag.

Med en låg energiförbrukning och ljudnivå samt en hög driftsäkerhet får du en portabel luftkonditionering som motsvarar varierande behov. KCC:s höga kvalitet gör att du alltid kan förlita dig på en behaglig temperatur var du än befinner dig.

Hur fungerar det?

Ditt portabla kylaggregat genererar kyla som sprids i lokalen samtidigt som den varma luften förs bort genom en slang. Kondensvattnet samlas upp i en behållare för att slutligen transporteras bort genom frånluftsslangen.

Specifikationer

Kyleffekt: 2,7 kW
Luftmängd hög/mellan/låg: 230/200/180 m³h
Energiklass: A
Effektupptagning: 1010 W
Driftström kyldrift (max): 6,4 A
Spänning (V/Ph/Hz): 230/1/50
Ljudnivå hög/mellan/låg: 56/54/52 dB(A)
Köldmedium/mängd: R410A/570 g
Mått HxBxD: 780x340x394 mm
Vikt: 27 kg

Välj ett portabelt kylaggregat från KCC när du vill ha ett behagligt klimat var du än är.

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa