Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Blueair Classic 270E Smokestop

bookmark_border

BlueairBlueair Classic 270E Smokestop är otroligt tyst. Perfekt för rum upp till 22 kvm. Tar effektivt bort allergener i luften så som pollen, damm, rök, mögelsporer och hudflagor från husdjur mm.

Mer info


3.000kr 4.195kr
Delbetala från 129kr/mån. Villkor.

Luftrenaren Blueair Classic 270E med förinstallerat SmokeStop-filter

UTGÅTT

Tillförlitlig luftreningsprestanda. Kommer tillsammans med en praktisk fjärrkontroll och digital display. Den lättanvända fjärrkontrollen och digitala displayen ger dig omedelbar feedback av partikelupptäckt, luftreningshastighet och timerfunktion så att du inte behöver lämna din bekväma plats vid skrivbordet, i soffan eller i sängen för att ändra hastighet. Det är bara att rikta och klicka. Dessutom kan du se när det är dags att byta filter på den digitala displayen.

Elektroniska partikel- och gassensorer bekräftar att enheten effektivt tar bort allergener i luften så som pollen, damm, rök, mögelsporer och hudflagor från husdjur.

Överblick

  • Idealisk för mellanstora rum (22 m2)
  • Regleras digitalt med fjärrkontroll
  • 99.97% filtereffektivitet
  • Mått (mm): (h) 533 (b) 432 (d) 241
  • Vikt (kg): 11
  • Ljudnivå (db): 32-56
  • Energiförbrukning (watt): 20-80
  • Luftflöde (m3/t): 100-255
  • Energy Star® kvalificerad
  • Indikator för filterbyte medföljer

Design

Kombinationen av visuellt tilltalande form och effektiv funktion kännetecknar svensk design, och Blueair är inget undantag. Blueair 270E är utformad för maximal prestanda i mindre rum och finns i vit/mörkgrå för att passa just din livsstil.

Teknik

Blueairs HEPASilent® teknologi kombinerar de bästa egenskaperna hos elektrostatisk och mekanisk filterteknik. Detta för att kunna förse dig med så ren luft som möjligt i snabbare takt, utan buller. Den fenomenalt låga strömförbrukningen minskar energikonsumtionen och minskar dessutom på ozonnivåerna i inomhusluften. Hur fungerar det? Luft sugs in i enheten via en ultra-tyst fläkt. Luftburna partiklar får då passera genom en jonkammare där de laddas för att garantera att de enkelt fastnar på Blueairs progressiva trestegsfilter. Renad luft, fritt från föroreningar, cirkuleras nu ut i rummet.

 

Om tillverkaren

Med en luftrenare från Blueair behöver du inte oroa dig över pollen, kemikalier, lukter, virus eller andra luftburna partiklar när du kommer in. En Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter och renar all luft i rummet hela fem gånger varje timme.

I mer än tjugo år har Blueair's premiumprodukter gjort att miljontals människor över hela världen kunnat njuta av fördelarna med att andas renare luft. Blueair är grundat i Sverige och tillverkar innovativa, energieffektiva kvalitetsprodukter som säljs i över 60 länder.

Produktserier från Blueair:

Vilken Blueair-luftrenare passar i vilken storlek på rum?

Du väljer luftrenare efter storleken på det rum den ska användas i.
» Här finns en översikt där du ser vilken Blueair-modell som passar olika rumsstorlekar

Läs även: Blueair Classic 405 vald till Bäst-i-test av Testfakta 2019

Rek. rumsstorlek, max 22 m²
Ljudnivå, min. 32 dB(A)
Ljudnivå, max. 56 dB(A)
Energiförbrukning 20-80 W
Sensorer Ja
Wi-Fi connectivity Nej
Timer Ja
Fjärrkontroll Ja
Display Ja
Höjd 53.3 cm
Bredd 43.2 cm
Djup 20.9 cm
Vikt 11 kg
Hjul Nej
Garanti (år) 1
Luftflöde 264 m³/h
CADR pollen 264 m³/h
CADR damm 264 m³/h
CADR rök 264 m³/h
Fläkthastigheter 3 st
Indikator för filterbyte Ja

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa