Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Pris - Kronor (sv)
Tillverkare
Rek. rumsstorlek, max -
Rumstyp/Miljö
Filtertyp
Luftproblematik
Ljudnivå, max. - dB(A)

Blueair Classic-serien

7 produkter

Blueair Classic-luftrenare består av testvinnade lösningar som ger dig och din familj ett hälsosammare liv. Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för högst kapacitet och prestanda. Men du kan lita på att alla Classic-luftrenare tar bort allergi- och astmautlösande faktorer och andra föroreningar från din inomhusluft då de bygger på samma teknik.

Svalan-märkningNotera: Alla Blueair Classic-modeller använder samma typ av filter. De modeller som inte har Svalan-märkningen renar alltså luften på samma sätt, och lika bra, som de som har märkningen. 

Classic-luftrenarna är Wi-Fi-kompatibla och kan därmed styras med Blueair Friend-appen, samt har användarvänliga touch-displayer med tydliga LED-ikoner.

Den patenterade tekniken Blueair HEPASilent säkerställer att du, din familj och dina vänner andas in luft som är 99,97% fri från också de minsta, mest skadliga föroreningarna. 

Vilken Blueair-luftrenare passar bäst?

Du väljer Classic-luftrenarmodell efter storleken på rummet där luftrenaren ska användas. Klicka här för en översikt över vilka Blueair-modeller som passar i olika rumsstorlekar.

Blueair Classic-serien
-
-
-


Sortera: Visa:
Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa