Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Rek. rumsstorlek, max -
Pris - Kronor (sv)
Varumärken
Rumstyp/Miljö
Luftproblematik

Luftrenare utan filter

27 produkter

Luftrenare utan filter är lätta att underhålla och mycket effektiva. De är tysta och passar bra i sovrum och andra miljöer där man vill hålla en låg ljudnivå.

Dessa luftrenare renar luften med hjälp av jonisering, elektrostatisk rening och/eller fotokatalys (uv-ljus). De avlägsnar pollen och andra allergener, virus, bakterier, förbrännings- och rökpartiklar, avgaser mm. Vid "normala" luftproblem är reningseffekten fullt jämförbar med en filtermaskin. Luftrenare med filter är dock att rekommendera vid riktigt tuffa luftproblem såsom t.ex. kraftig rök, lukter och gaser.

Luftrenare som använder fotoplasma är bra mot mögel, röklukt, i soprum, källare, toaletter och på vindar. Vissa modeller används även för sanering av rök- eller mögelskadade utrymmen.

-
-


Sortera: Visa:

Filterfria luftrenare - Luftrenare.se

Filterfria luftrenare reducerar effektivt luftburna partiklar såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer mm. De är tysta och lätta att underhålla då inga filter behöver bytas. De är energisnåla och lättplacerade. Fungerar lika bra i hem som på företag. 

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa