Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Rek. rumsstorlek, max -
Pris - Kronor (sv)
Tillverkare/Varumärke
Rumstyp/Miljö
Luftproblematik

Luftrenare utan filter

24 produkter

Filterfria luftrenare är lätta att underhålla, tysta och mycket effektiva. Eftersom de är tysta passar de extra bra i sovrum eller andra miljöer där man vill hålla en låg ljudnivå.

Luftrenare utan filter använder jonisering, elektrostatisk rening och/eller fotokatalys (uv-ljus) för att rena luften från partiklar.

Filterfria luftrenare är effektiva på att rena luften från de allra minsta partiklarna som är farligast för vår hälsa. De avlägsnar pollen och andra allergener, virus, bakterier, förbränningspartiklar från trafik, braskaminer, stearin- eller värmeljus, matlagning etc från luften. Vid "normala" luftproblem är reningseffekten fullt jämförbar med en filtermaskin. Luftrenare med filter är dock att rekommendera vid svåra luftproblem såsom t.ex. kraftig rök och gasburna lukter/ämnen.

Luftrenare som använder fotoplasma är extra bra mot mögel, röklukt, i soprum, källare, toaletter och på vindar. Vissa modeller används även för sanering av rök- eller mögelskadade utrymmen.

Luftrenare utan filter
-
-


Sortera: Visa:

Filterfria luftrenare - Luftrenare.se

Filterfria luftrenare reducerar effektivt luftburna partiklar såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer mm. De är tysta och lätta att underhålla då inga filter behöver bytas. De är energisnåla och lättplacerade. Fungerar lika bra i hem som på företag. 

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa