Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftavfuktare

11 produkter

Avfuktare används för att minska ånghalten i luften, eller att minska den relativa luftfuktigheten. Avfuktare används med fördel i tvättstugan, badrum, bastuutrymmen, källare, sommarstugor, båten, garaget etc.

En avfuktare är ett utmärkt alternativ till en torktumlare. Om du använder en avfuktare för att torka kläder behöver du inte oroa dig för det slitage av kläderna som en torktumlare åsamkar plaggen. En avfuktare drar dessutom ofta mindre ström och tar mindre plats än en torktumlare. 

Olika typer av avfuktare

Det finns två huvudtyper av avfuktare: Kondensationsavfuktare och Sorptionsavfuktare. Båda varianterna fungerar bra i varma utrymmen men sorptionsavfuktare kan även användas i kalla utrymmen (även där det är minusgrader) vilket gör dem lämpade att använda i t.ex krypgrunder, oisolerade förråd, sommarstugor och garage etc.

En luftavfuktare kan bidra till att förebygga framtida problem, men har du redan fukt och mögel måste du hitta orsaken och åtgärda den. Har du problem med mögel rekommenderar vi även att du använder luftrenare i rummet så att du minskar risken för sjukdom som resultat av mögel där människor vistas.

Luftavfuktare
-
-
-


Sortera: Visa:

Luftavfuktare för olika miljöer

Vi har ett brett sortiment med luftavfuktare. Avfuktare används med fördel istället för t.ex torktumlare för torkning av kläder eller vid problem med för hög fukthalt i ditt hus. Luftavfuktare minskar risk för mögel och ger en bättre inomhusmiljö.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa