Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Pris - Kronor (sv)
Rek. rumsstorlek, max -
Varumärken
Luftproblematik
Rumstyp/Miljö
Ljudnivå, max. - dB(A)
Certifieringar

Luftrenare

107 produkter

Luftrenare tar bort pollen, allergener, mögel, lukter, rök, avgaser, damm, virus, bakterier och en mängd andra luftburna partiklar och gaser som påverkar människors hälsa både på kort och lång sikt. 

Luftrenare lindrar därför allergier, astma, kol och luftvägsproblem eftersom de renar luften från de partiklarna som orsakar sjukdomssymptom.

Det finns flera olika typer av luftrenare och de använder olika tekniker för att rena luften. Några av dessa är:

  • Filtermodeller: Luften sugs in i maskinen och passerar genom olika typer av filter, t.ex HEPA-filter eller kolfilter.
  • Jonisatorer: Maskinen producerar och släpper ut negativa joner som binder de små partiklarna i luften. Partiklarna dras sedan till positivt laddade ytor.
  • UV-ljus: Maskinens UV-lampa skapar en fotokatalysprocess som i sin tur håller luften ren från föroreningar, lukter mögel mm.

I vår webbshop har vi delat upp luftrenarna mellan de som har filter och de som inte har filter då den största skillnaden mellan modellerna är underhållet.

Väljer man en luftrenare med filter behöver dessa bytas ut regelbundet, något man slipper om man väljer en filterfri luftrenare.

Du väljer luftrenare främst efter storleken på rummet den ska användas i. Om du behöver hjälp att hitta rätt modell för just ditt behov så tveka inte att kontakta oss!

Luftrenare
-
-
-


Sortera: Visa:

Vi har luftrenare för alla behov

En luftrenare ger en fräsch inomhusmiljö och hjälper vid allergier, astma, rök- och röklukt, avgaser, stuglukt, matos mm. Använd filterfunktionen för att sortera fram de produkter du är intresserad av. Klicka sedan  på produktnamnet för mer information om varje luftrenare.

Behöver du personlig hjälp att hitta rätt produkt för just ditt behov så kontakta oss på mejl, chatt eller telefon. Vi hjälper dig gärna!

Letar du efter ozongeneratorer så hittar du dessa under rubriken rök-, lukt- och mögelsanering.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa