Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Pris - Kronor (sv)
Rek. rumsstorlek, max -
Tillverkare
Ljudnivå, max. - dB(A)
Luftproblematik
Rumstyp/Miljö

Luftrenare

70 produkter

Luftrenare använder sig av olika tekniker för att rena inomhusluften. En del använder sig av fläktar och filter och andra använder jonisering, UV-ljus, värme eller kombinationer av dessa tekniker.

Här på vår sajt har vi delat upp luftrenarna mellan de som har fläktar och filter och de som inte har det då den stora skillnaden mellan dessa är underhållet. Väljer man en luftrenare med filter måste dessa bytas ut regelbundet, något man slipper om man väljer en luftrenare som använder andra tekniker.

I vårt sortiment finner du luftrenare för allt ifrån små sovrum till stora öppna hem eller kontorslandskap. Vi säljer även små, mobila luftrenare för användning i bilen, husvagnen, båten, på hotellrummet eller på andra platser där du befinner dig tillfälligt.

Här på sajten finns även informationssidor där du läsa mer om partiklar, luftrening och olika föroreningar inomhus samt hur de påverkar vår hälsa.

Luftrenare
-
-
-


Sortera: Visa:

Luftrenare för alla - Luftrenare.se

Brett sortiment av luftrenare för både hem och företag. Vi hjälper dig välja rätt produkt för just ditt problem. Välkommen!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa