Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Pris - Kronor (sv)
Rek. rumsstorlek, max -
Tillverkare
Luftproblematik
Rumstyp/Miljö
Ljudnivå, max. - dB(A)

Luftrenare

79 produkter

Luftrenare använder sig av olika tekniker för att rena inomhusluften. En del använder sig av fläktar och filter och andra använder jonisering, UV-ljus, värme eller kombinationer av dessa tekniker.

Här på vår sajt har vi delat upp luftrenarna mellan de som har fläktar och filter och de som inte har det då den stora skillnaden mellan dessa är underhållet. Väljer man en luftrenare med filter måste dessa bytas ut regelbundet, något man slipper om man väljer en luftrenare som använder annan teknik.

I vårt sortiment finner du luftrenare för allt ifrån små sovrum till stora öppna hem eller kontorslandskap. Vi säljer även små, mobila luftrenare för användning i bilen, husvagnen, båten, på hotellrummet eller på andra platser där du befinner dig tillfälligt.

Här finns flera informationssidor där du läsa om partiklar, luftrening och olika föroreningar som kan åtgärdas med hjälp av luftrenare.

Luftrenare
-
-
-


Sortera: Visa:

Luftrenare för alla behov

Luftrenare lindrar vid allergi, astma, kol och andra luftvägsproblem. De löser effektiv problem med mögel, lukt, rök, avgaser och de renar luften från farliga gaser, damm, virus, bakterier och en mängd andra partiklar som påverkar vår hälsa. 

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa