Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Blueair Classic

17 produkter

Blueair Classic-luftrenare ger dig ett hälsosammare liv. Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för högst kapacitet och prestanda. Men alla Classic-modeller tar bort allergi- och astmautlösande faktorer, virus, bakterier, avgaser och andra luftburna partiklar och föroreningar lika bra då de bygger på samma teknik. En Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter och renar all luft i rummet hela fem gånger varje timme. Luftrenarna har wifi och kan styras via en app i din smartphone/surfplatta.

Välj modell efter storleken på rummet

  • Classic 605 och Classic 680i passar rum upp till 72 m² 
  • Classic 505 passar rum upp till 65 m² 
  • Classic 405 och Classic 480i passar rum upp till 40 m² 
  • Classic 205 och Classic 280i passar rum upp till 26 m² 

Blueair Classic-modeller med ett "i" i namnet har inbyggda sensorer som känner av luftkvaliteten och kan justera luftreningen automatiskt.

Filter till Blueair Classic-luftrenare

Mer info

Klicka här för att se en videopresentation om Blueair Classic: https://youtu.be/BZZWl8PHQ8c

Blueair Classic
-
-
Sortera: Visa:

Blueair Classic är kraftfulla luftrenare för hem eller företag

Blueair Classic är en serie luftrenare för alla storlekar på rum och som vunnit utmärkelser som Bäst-i-test hos Testfakta mm. Avancerade filter, sensorer och styrning via app i din telefon eller surfplatta är bara några av fördelarna med dessa kvalitetsluftrenare. Se alla tillgängliga modeller och beställ din luftrenare här.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa