Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Specialpriser på Blueair Classic luftrenare för stora rum

Har du gott om plats? Då behöver du en luftrenare som är kraftfull nog för stora rum. Blueair Classic 500- och 600-modellerna passar större utrymmen som stora sovrum, vardagsrum, matsalar och kontor (upp till 72 kvm).

Luftrenarna har hjul och är enkla att flytta om du till exempel vill använda dem i olika rum på dagen resp. natten eller flytta dem mella kök och vardagsrum.

Svalan-märkningBlueair Classic 605 och 680i rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet för personer med astma och allergier. Rekommendationen gäller driftläge 1, max rumsyta 72 m2.

Blueair SurroundAir™-systemet renar luften från allergi- och astmautlösande faktorer och andra luftburna föroreningar.

Luftrenarna har en digital display med touchkontroller, samt är Wi-Fi-kompatibla för att kunna fjärrstyras via Blueair Friend-appen. Classic 680i har dessutom integrerade luftkvalitetssensorer som indikerar nivåerna för PM2.5 och VOC.

Välj mellan Partikel- eller SmokeStop-filter. Läs mer om dessa längre ner på sidan.

Bild: Blueair Classic 605 i vardagsrum med öppen spis

Blueair Classic 500-serien (upp till 65 kvm)

Blueair Classic 600-serien (upp till 72 kvm)

Paketerbjudanden - en luftrenare för små rum och en för stora rum:

Olika filter för olika behov

Blueair luftrenarna kommer med olika filtertyper förinstallerade. Välj filter utifrån ditt behov. Du kan när som helst byta mellan Partikelfilter och SmokeStop-filter om ditt behov ändras under luftrenarens livslängd.

Partikelfilter

Tar bort skadliga föroreningar.

Utformad för maximal rening av alla luftburna partiklar. Det perfekta valet för att ta bort föroreningar som exempelvis pollen, damm, djurallergener och andra partiklar du inte vill andas in.

SmokeStop-filter

Tar bort skadliga föroreningar och tobaksrök, lukter och gaser.

Partikelfilter med aktivt kol för rum där du vill ta bort föroreningar i gasform, som exempelvis tobaksrök eller flyktiga organiska sammansättningar (VOC).


Kampanjpriserna gäller tills vidare, dock längst t o m 29/2-2019.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa