Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Blueair Classic 603

bookmark_border

BlueairPerfekt luftrenare för rum upp till 65 kvm. Sluta oroa dig för astma, allergier, avgaser mm och njut istället av att andas inomhusluft. Detta är en utgående modell och säljs till utförsäljningspris så länge lagret räcker.

Mer info


2.790kr 6.895kr
Delbetala från 120kr/mån. Villkor.

Blueair Classic 603 luftrenare med HEPASilent partikelfilter

Blueair Classic 603 är en av de starkaste modellerna i populära Classic-serien och den är perfekt för stora rum där du vill njuta av ren inomhusluft. Sluta oroa dig för astma och allergier, och njut istället av fördelarna med att andas inomhusluft i stort sett helt fri från föroreningar.

Lagerrensning pågår - skynda att fynda!

 • Idealisk för större rum (65m²)
 • Blueair Classic 603 har hjul och är lätt att flytta mellan olika rum.
 • 99.97% filtreringseffektivitet
 • Energy Star® kvalificerad
 • Indikator för filterbyte
 • Denna modell levereras med HEPASilent Partikelfilter men du kan när som helst byta mellan Partikelfilter, SmokeStop- eller DualProtection-filter om ditt behov av luftrening ändras längre fram.

Reningsteknik

Blueairs HEPASilent-teknik kombinerar elektrostatisk och mekanisk filtrering. Den revolutionerande kombinationen av avancerade filtermedier och en inkapslad partikelladdningskammare säkerställer att din Blueair-luftrenare ger ett resultat som vida överträffar separata mekaniska och elektrostatiska tekniker.

SurroundAir

Blueairs SurroundAirTM-system når maximal prestanda genom att dra in förorenad luft från sidorna och från undersidan för att sedan släppa ut ren och filtrerad luft från sidorna och ovansidan. Den renade luften, fri från föroreningar, cirkuleras ut i rummet. 

Indikator för filterbyte

Blueair Classic 603 har en timer som meddelar dig när enhetens filter behöver bytas. Magneten på baksidan gör det möjligt att fästa timern på luftrenaren eller andra magnetiska ytor. 

Tekniska specifikationer

Se fliken "Specifikationer" ovan för detaljerade specifikationer, CADR-värden etc.

Skillnader mellan denna modell och de nyare Blueair Classic 600-modellerna

 • Blueair Classic 603 är helt manuell och saknar wifi-uppkoppling. Passar rum upp till 65 m² och har ett lite annorlunda utseende.
 • Blueair Classic 605 är manuell, har wifi-uppkoppling och kan styras via app. Passar rum upp till 72 m².
 • Blueair Classic 680i kan styras manuellt men har även sensorer och kan ställas i auto-läge, har wifi-uppkoppling och går att styra och övervaka via app. Passar rum upp till 72 m².

 


Mer info om tillverkaren

Med en luftrenare från Blueair behöver du inte oroa dig över pollen, kemikalier, lukter, virus eller andra luftburna partiklar när du kommer in. En Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter och renar all luft i rummet hela fem gånger varje timme.

I mer än tjugo år har Blueair's premiumprodukter gjort att miljontals människor över hela världen kunnat njuta av fördelarna med att andas renare luft. Blueair är grundat i Sverige och tillverkar innovativa, energieffektiva kvalitetsprodukter som säljs i över 60 länder.

Produktserier från Blueair:

Vilken Blueair-luftrenare passar i vilken storlek på rum?

Du väljer luftrenare efter storleken på det rum den ska användas i.
» Här finns en översikt där du ser vilken Blueair-modell som passar olika rumsstorlekar

Läs även: Blueair Classic 405 vald till Bäst-i-test av Testfakta 2019

Blueair Classic-luftrenare ger dig ett hälsosammare liv. Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för högst kapacitet och prestanda. Men du kan lita på att alla Classic-modeller tar bort allergi- och astmautlösande faktorer, virus, bakterier, avgaser och andra luftburna partiklar och föroreningar minst lika bra då de bygger på samma teknik.

Välj modell efter storleken på rummet

 • Classic 605 och Classic 680i passar rum upp till 72 m² 
 • Classic 505 passar rum upp till 65 m² 
 • Classic 405 och Classic 480i passar rum upp till 40 m² 
 • Classic 205 och Classic 280i passar rum upp till 26 m² 
 • Classic 203 Slim passar rum upp till 22m²

Blueair Classic-modeller med ett "i" i namnet har inbyggda sensorer som känner av luftkvaliteten och justerar luftreningen automatiskt.

Filter till Blueair Classic-luftrenare

Fler produktserier från Blueair

Rek. rumsstorlek, max 65 m²
Rek. rumsstorlek, min. 1 m²
Ljudnivå, min. 32 dB(A)
Ljudnivå, max. 66 dB(A)
Energiförbrukning 35-120 W
Wi-Fi connectivity Nej
Timer Nej
Fjärrkontroll Nej
Display Nej
Höjd 66 cm
Bredd 50 cm
Djup 34 cm
Vikt 16 kg
Hjul Ja
Garanti (år) 1 år. Går att förlänga till 2 år genom registrering av maskinen i Blue Friend appen eller på Blueair's hemsida.
Luftflöde 765 m³/h
CADR pollen 765 m³/h
CADR damm 765 m³/h
CADR rök 765 m³/h
Fläkthastigheter 4 st
Indikator för filterbyte Ja

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa