Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Blueair Pro L SmokeStop - Demoex

bookmark_border

BlueairDemoex ★ Denna Blueair Pro L luftrenare har vart ute på test hos kund och säljs i begagnat skick. Produkten fungerar felfritt men kartongen har varit öppnad och filtren har använts.

Mer info


6.500kr 11.950kr
Delbetala från 278kr/mån. Villkor.

Blueair Pro L SmokeStop Demoex ★

Pris för detta ex 6.500 kr (ord.pris 12.995 kr)

★ Observera
Detta är tillfälliga exemplar som har använts som demoprodukter och därför säljs i begagnat skick.

Produkten fungerar felfritt men kartongen har varit öppnad och filtren har använts till och från i några månader (okänt hur många timmar).
Denna produkt har 1 års garanti.
Ej öppet köp eller bytesrätt. Frakt tillkommer på priset om du inte hämtar den själv.
Kontakta oss för beställning eller om du har frågor om produkten. Använd formuläret på denna sida.

Köp till:

Höjer energinivån och produktiviteten på jobbet

Blueair Pro-serien har utformats för att jobba lika hårt som du gör, samt få dig och dina kollegor att må bättre och bli mer produktiva. Blueair Pro-seriens prisbelönta design, innovativa teknik och exceptionella prestanda ger en professionell luftrening. Blueair Pro är baserad på Blueair HEPASilent-™ teknik och är en perfekt kombination av effektivitet, elegans och miljömedvetenhet.

Professionell prestanda, överlägsen elegans

Blueair Pro L sätter en ny standard för premium-luftrenare genom innovativ teknik, ojämförlig prestanda och tidlös design. Trots sitt kompakta format har Pro L en kraftig prestanda. Två energieffektiva fläktar ger Pro L en fantastisk Clean Air Delivery Rate (CADR). Ändå är den så tyst att den aldrig stör dig i arbetet.

Kraftfull med patenterad filtrering

Blueair Pro L med partikelfiltret är det optimala valet för att avlägsna partikelföroreningar som bakterier, virus, djurallergener, damm och pollen. Du kan även använda Blueair Pro L med vårt SmokeStop-filter för att ta bort gasformiga föroreningar som flyktiga organiska föreningar (till exempel VOC som formaldehyd), tobaksrök och partiklar. Du kan även använda Blueair Pro Carbon+-filtret som ett tilläggsfilter för att få extra skydd mot föroreningar i gasform, i kombination med ett Blueair Pro-partikelfilter eller ett Blueair SmokeStop-filter.

Denna modell, Blueair Pro L SmokeStop, har ett förinstallerat Smokestop-filter vid leverans. 

Unik HEPASilent-teknik

Vår HEPASilent-teknik kombinerar de bästa egenskaperna hos elektrostatisk och mekanisk filtrering. Den revolutionerande kombinationen av avancerade filtermedier och en inkapslad partikelladdningskammare säkerställer att din Blueair-luftrenare ger ett resultat som vida överträffar separata mekaniska och elektrostatiska tekniker.

Professionell luftrening för ett ökat välbefinnande

Skapa en inomhusmiljö där människor andas renare luft – oavsett om de jobbar ensamma eller tillsammans med andra. Att andas ren luft har en klart positiv effekt på välbefinnandet. Blueair Pro skyddar både dig och dina kollegor mot de negativa konsekvenserna av luftföroreningar inomhus. Den ökar energinivåerna, skapar ett klarare mentalt tillstånd och förbättrar cirkulationen.

Blueair Air Intelligence Module för luft av toppkvalitet

Blueairs Air Intelligence Module (AIM) finns som tillbehör till denna luftrenarmodell. Med denna kan du ställa in din Pro L på autoläge så du aldrig behöver oroa dig för luftkvaliteten. AIM använder sig av partikel- och gassensorer i toppklass. Den mäter kontinuerligt inomhusluftens kvalitet och justerar fläkthastigheten beroende på luftkvaliteten. Detta gör att luftkvaliteten i rummet ständigt är optimal. 

Specifikationer

Rumsstorlek 72 m2
CADR (rök): 833 m3 i timmen 
CADR (damm): 1070 m3 i timmen 
CADR (pollen): 1020 m3 i timmen 
Antal luftväxlingar i timmen: 5
Mått (H x B x D): 790 x 504 x 240 mm
Produktens vikt: 21 kg
Energiförbrukning: 22 - 170 watts
Ljudnivå: 32 - 55 dB(A)
Air Intelligence Module: Tillval
Elektroniska sensorer, fjärrkontroll, timer på/av: Nej
Indikator för filterbyte: Ja (byte rekommenderas efter 6 månader, 4 380 timmar, vid användning dygnet runt)
Alternativ för hastighetsstyrning: 1 - 2 - 3 (+ AUTO med tillbehöret Air Intelligence Module)
Hjul: Ja

Mer info om tillverkaren

Blueair är en världsledande producent av luftreningslösningar för hem och företag. Blueair är grundat i Sverige och tillverkar innovativa, energieffektiva kvalitetsprodukter som säljs i över 60 länder. Blueair är, sedan 2017, en del av Unilevers varumärken.

Med en Blueair-luftrenare behöver du inte oroa dig över partiklar, kemikalier, lukter eller virus när du kommer in. De renar all din inomhusluft hela fem gånger i timmen och en Blueair Classic-luftrenare tar t.ex bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter.

Vilken Blueair-luftrenare passar dig bäst?

Du väljer modell efter storleken på rummet. Klicka här för en översikt över vilka Blueair-luftrenare som passar till vilken rumsstorlek. När du hittat en som passar ditt rum väljer du sedan den typ av filter du behöver samt funktioner som sensorer, wifi mm.
Svalan-märkningNotera: Alla Blueair Classic-modeller använder samma typ av filter. De modeller som inte har Svalan-märkningen renar alltså luften på samma sätt, och lika bra, som de som har märkningen.

CADR pollen 1070 m³/h
CADR rök 833 m³/h
CADR damm 1020 m³/h
Luftflöde 1070 m³/h
Indikator för filterbyte Ja
Fläkthastigheter 3 st
Rek. rumsstorlek, max 72 m²
Ljudnivå, min. 32 dB(A)
Ljudnivå, max. 55 dB(A)
Energiförbrukning 22-170 W
Höjd 79 cm
Bredd 50.4 cm
Djup 24 cm
Hjul Ja
Vikt 21 kg
Garanti (år) 1
Övrigt Begagnad

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa