Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Nya Blueair Classic

31 produkter

Blueair Classic-luftrenare består av testvinnade lösningar som ger dig och din familj ett hälsosammare liv. Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för högst kapacitet och prestanda. Men du kan lita på att alla Classic-luftrenare tar bort allergi- och astmautlösande faktorer och andra föroreningar från din inomhusluft då de bygger på samma teknik.

Classic-luftrenarna är Wi-Fi-kompatibla och kan därmed styras med Blueair Friend-appen, samt har användarvänliga touch-displayer med tydliga LED-ikoner. Modeller med ett "i" i namnet har även sensorer som känner av luftkvaliteten.

Du väljer Classic-luftrenarmodell efter storleken på rummet där luftrenaren ska användas. Klicka här för en översikt över vilka Blueair-modeller som passar i olika rumsstorlekar.

Nya Blueair Classic
-
Sortera: Visa:

Blueair Classic är kraftfulla luftrenare för hem eller företag

Blueair Classic är en serie luftrenare för alla storlekar på rum och som vunnit utmärkelser som Bäst-i-test hos Testfakta mm. Avancerade filter, sensorer och styrning via app i din telefon eller surfplatta är bara några av fördelarna med dessa kvalitetsluftrenare. Se alla tillgängliga modeller och beställ din luftrenare här.

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa