Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Erbjudanden från Meja

Att hålla sig frisk och pigg är ju A och O när man arbetar som artist med många uppdrag och kunder över hela världen. Därför använder Meja luftrenare både hemma och på sina resor.

Hon upplever en enorm skillnad på luften och hur den påverkar hennes röst och hennes hälsa i stort när hon använder luftrenare och hon vill därför ge dig möjligheten att uppleva samma sak!

Luftrenare tar bort luftburna partiklar. Det kan vara allt från damm, avgaser och pollen till virus och bakterier. När dessa rensas bort ur luften kan du andas ren, hälsosam luft och på så sätt håller du dig friskare och piggare och låter din kropp vila från onödiga påfrestningar.

Unika erbjudanden!

  • Med rabattkoden MEJA20 får du 20% rabatt på LightAir IonFlow-luftrenare!*
  • Med rabattkoden MEJA10 får du 10% rabatt på BioZone Basic luftrenare!*

Information om produkterna som du har chans att köpa till specialpris genom Meja hittar du nedan.

LightAir IonFlow Signature Brown

LightAir IonFlow luftrenare renar luften från virus, bakterier och partiklar

  • LightAir IonFlow patenterade teknologi genererar miljarder elektroner per sekund som omvandlas till negativa joner.
  • De negativa jonerna laddar partiklarna (virus, bakterier, avgaser, pollen, allergener, fint damm etc) som finns i luften negativt.
  • När partiklarna har blivit negativt laddade dras de till den positivt laddade kollektorn på luftrenaren, (ungefär som en magnet för partiklar).
  • När kollekorn blivit smutsig stänger du av luftrenaren och tvättar av kollektorn under kranen. Mer underhåll behövs inte. 

Vi får många frågor om luftrenare och coronavirus. Då detta är ett nytt virus finns det inga forskningsstudier på det än. Coronaviruset anses dock vara delvis luftburet och liknar andra virus. Ingen kan garantera att man inte blir smittad av virus bara för att man använder luftrenare, men att bra luftrenare minskar antalet luftburna virus i det utrymme där den används är bevisat och när virusmängden sjunker minskar även risken för smitta.

Använd rabattkoden MEJA20 i kassan så får du 20% rabatt på ordinarie pris på valfri LightAir IonFlow-luftrenare!*

Använd rabattkoden MEJA10 i kassan så får du 10% rabatt på ordinarie pris på valfri Biozone Basic luftrenare!*

BioZone Basic dödar virus och bakterier, eliminerar röklukt, mögel och mögellukt, cigarettrök, kemiska föroreningar, pollen mm. De använder fotokatalys som är en av dagens snabbast växande teknologier för rening av luft och vatten.

Ytterligare information om LightAir-luftrenarna

LightAir IonFlow både fångar och dödar luftburna virus

Karolinska Institutet har gjort en sju år lång forskningsstudie avseende LightAir IonFlow-teknologins effekt på smittsamma luftburna virus som influensa-, roto- och caliciavirus samt andra luftburna mikrober. Studierna bevisar att tekniken reducerar viruskoncentrationen i luften och oskadliggör 97% av virus redan i luften (virus upphör att vara smittsamma).

Marsvin i Karolinska Institutets forskningDjurförsök genomfördes och utan luftrenare blev tre av fyra djur smittade via luftburet virus från redan smittade djur. Med LightAir-luftrenaren påslagen blev inget av djuren blev smittade.

Läs mer om studien här:

Kontakta oss gärna om du har frågor om produkterna eller rabattkoderna*Villkor

Rabattkoderna på denna sida gäller bara på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkningar eller rabatter. Rabattkoden anges och aktiveras i rabattkodsfältet i kassan. Vi förbehåller oss rätten att ändra koder, priser och erbjudna produkter utan föregående avisering. 

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa