Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Sunnaform S5 White luftrenare på köpet

bookmark_border

Sunnaform*Kampanjprodukt med särskilda villkor*

Mer info


Denna produkt har speciella försäljningsvillkor och går ej att lägga i shoppingkorgen. Mer information finns i produktinformationen nedan. Använd kontaktformuläret på denna sida eller ring oss på 0707220050 vid frågor.
Delbetala från 129kr/mån. Villkor.

Du får en Sunnaform S5 White luftrenare och bordslampa på köpet när du handlar varor för minst 10.000 kr i vår webbshop!

  • Läs mer om kampanjen här
  • Vill du köpa ett exemplar av luftrenaren Sunnaform S5 White så beställer du den på denna sida

Endast ren luft. Och belysning när du vill. Inga konstigheter.

Denna kombinerade luftrenare och lampa är till för dig som vill förbättra inomhusluften, av hälsoskäl och/eller för att minska mängden damm i luften., samtidigt som du inte vill ställa en ful och klumpig låda av plåt eller plast i sov- eller vardagsrummet.

Den har inga hastighetslägen. De två lågenergifläktarna snurrar alltid på lågvarv, vilket innebär tyst och effektiv luftrening dygnet runt.

Inga blinkande LED-lampor, inga alarmsignaler, ingen timer. Enda knappen är belysningens på/av-knapp. Inga touchknappar, ingen fjärrkontroll!

Den är tillverkad av laserskuret svenskt stål. Ingen plast. Benen är gjorda av massiv svensk björk. Lampskärmen är klädd med tyg. Filterpåsen är elektrostatiskt laddad för maximal reningseffekt. Den samlar partiklar av alla format; rök, damm, pollen, virus, bakterier o.s.v.

Dessutom helt limfri!

Så här fungerar den

 Kampanjen gäller t o m 30/6-2019

Sunnaform grundades 2014 i Stockholm av Johan Wennerström som efter 18 år av forskning, design och affärsutveckling inom luftrening ville ta fram produktlösningar helt utifrån sin egen filosofi. Sunnaforms innovationsprocess formades av erfarenheter från konsumentprodukter, inredningsdesign, materialforskning och tekniska doktorandstudier.

2017 köptes företaget Sunnaform av Blueair.

Rek. rumsstorlek, max 15 m²
Rek. rumsstorlek, min. 1 m²
Ljudnivå, max. 23 dB(A)
Energiförbrukning 2-5 W
Höjd 55 cm
Bredd 32 cm
Djup 15.5 cm
Vikt 1.6 kg
Garanti (år) 1
Luftflöde 55 m³/h
Fläkthastigheter 1 st

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa