Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Skidåkande systrarna Bångman använder luftrenare från Gilwig

Då idrottande personers prestationer påverkas starkt av den fysiska hälsan, och hälsan i sin tur påverkas av den miljö vi befinner oss i, anser vi att idrottande personer har speciellt stor nytta av luftrenare i hemmet, på idrottsanläggningar, på hotellrum osv. Vi på Giwlig hoppas att vi med denna sponsring ska kunna bidra till en god hälsa och på så vis öka chanserna till optimal träning och nya medaljer under 2018.

Bild: Hedda Bångman

Hedda

Har totalt 22 SM-medaljer i löpning och skidsamanhang, har åkt flera JVM, U23VM och deltagit i världscupen. Hedda har varit med i både juniorlandslag och utvecklingslandslaget. Hedda bor just nu i USA  där hon utvecklar sin skidåkning ytterligare genom att studera på ett skidcollege i Boulder.

Bild: Evelina Bångman

Evelina

Evelina som har ett flertal SM-medaljer, världscupstarter och är idag med i långloppsteamet Skiproam samt militärlandslaget. I fjol gjorde hon sin första säsong i långloppscupen skiclassic, där tog hon hem ungdomsklassen i skiclassic. Evelina siktar på att vinna vasaloppet inom ett par år.

Bild: Tilde Bångman

Tilde

Började skidgymnasiet i Östersund efter sommaren och är kanske den största talangen av de tre systrarna. Hon har hittills 8 SM-medaljer i längdåkning och friidrott och spås en lysande framtid i skidspåren.

Maj 2018, Evelina hälsar via mejl:
Säsongen 2017/2018 är nu över och jag har hållit mig väldigt frisk. Tilde hade en period med ett virus i vintras men när det släppte så gick skidåkningen väldigt bra. Vi upplever att luften i lägenheten känns mycket renare när vi kör luftrenaren. Jag märker att så fort man är borta och reser och bor på andra ställen blir jag lättare täppt i näsan. Vi trodde aldrig att man skulle kunna känna sådan skillnad på luften i lägenheten med hjälp av en luftrenare, men det gör man verkligen!

Juni 2018, Hedda hälsar via sin blogg:
"Jag kan från botten av mitt hjärta varmt rekommendera en luftrenare..."
Klicka här för att se inlägget i sin helhet

Gilwig sponsrar systrarna Bångman med följande produkter

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa