Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Blueair Classic 203 Slim

bookmark_border

BlueairEn komplett högpresterande luftrenare i en vacker och kompakt design som är otroligt tyst. Perfekt för mindre rum (ca 22 kvm) som t.ex. sovrummet. Rengör all luft i rummet 5 ggr i timmen.

Mer info


2.490kr
Delbetala från 106kr/mån. Villkor.

Blueair Classic 203 Slim tar upp minimalt med utrymme, men ger ändå en högklassig luftrening. Ett bra val för mindre rum där du och dina nära och kära vill kunna andas lugnt. En perfekt kamrat i t.ex sovrummet. 

Blueair Classic 203 Slim väger inte mycket, och är därför enkel att flytta mellan olika rum. Den kompakta fläktdesignen och den stora filterytan ger god prestanda och tar bort allergi- och astmautlösande faktorer från ditt rum. 

Blueair 203 Slim har en timer som meddelar dig när filtret behöver bytas, för att se till att du alltid har ren luft omkring dig. Magneten på baksidan gör att du kan fästa timern på din luftrenare eller andra magnetiska ytor.

Överblick

  • Idealisk för mindre rum
  • 99.97% filtreringseffiktivitet
  • Energy Star® kvalificerad
  • Indikator för filterbyte

Design

Kombinationen av visuellt tilltalande form och effektiv funktion kännetecknar svensk design, och Blueair är inget undantag. Blueair 203 är utformad för maximal prestanda i mindre rum och finns i vit/mörkgrå för att passa just din livsstil.

Teknik

Blueairs HEPASilent™ teknologi kombinerar de bästa egenskaperna hos elektrostatsik och mekanisk filterteknik. Detta för att kunna förse dig med så ren luft som möjligt i snabbare takt, utan buller. Den fenomenalt låga strömförbrukningen minskar energikonsumtionen och minskar dessutom på ozonnivåerna i inomhusluften.

Hur fungerar det?

Luft sugs in i enheten via en ultra-tyst fläkt. Luftburna patiklar får då passera genom en jonkammare där de laddas för att garantera att de enkelt fastnar på Blueairs progressiva trestegsfilter. Renad luft, fritt från föroreningar, cirkuleras nu ut i rummet.

Specifikationer

Rumsyta: 22m2 (240 kvadratfot)
CADR (rök): 263 m3 i timmen
CADR (damm): 263 m3 i timmen
CADR (pollen): 263 m3 i timmen
Antal luftväxlingar i timmen: 5
Mått (H x B x D): 533 x 432 x 209 mm
Produktens vikt: 11 kg
Energiförbrukning: 20 - 80 watt
Bullernivåer: 32 - 56 dB(A)

 


Mer info om tillverkaren

Med en luftrenare från Blueair behöver du inte oroa dig över pollen, kemikalier, lukter, virus eller andra luftburna partiklar när du kommer in. En Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter och renar all luft i rummet hela fem gånger varje timme.

I mer än tjugo år har Blueair's premiumprodukter gjort att miljontals människor över hela världen kunnat njuta av fördelarna med att andas renare luft. Blueair är grundat i Sverige och tillverkar innovativa, energieffektiva kvalitetsprodukter som säljs i över 60 länder.

Produktserier från Blueair:

Vilken Blueair-luftrenare passar dig bäst?

Du väljer luftrenare efter storleken på det rum den ska användas i. Klicka här för en översikt över vilka Blueair-luftrenare som passar till vilken rumsstorlek.

Läs även: Blueair Classic 405 vald till Bäst-i-test av Testfakta 2019

CADR pollen 263 m³/h
CADR rök 263 m³/h
CADR damm 263 m³/h
Luftflöde 263 m³/h
Indikator för filterbyte Ja
Fläkthastigheter 3 st
Rek. rumsstorlek, max 22 m²
Rek. rumsstorlek, min. 1 m²
Ljudnivå, min. 32 dB(A)
Ljudnivå, max. 56 dB(A)
Energiförbrukning 20-80 W
Timer Nej
Fjärrkontroll Nej
Höjd 53.3 cm
Wi-Fi connectivity Nej
Bredd 43.2 cm
Djup 20.9 cm
Hjul Nej
Vikt 11 kg
Garanti (år) 1 år. Går att förlänga till 2 år genom registrering av maskinen i Blue Friend appen eller på Blueair's hemsida.

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa