Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Prenumeration Clean Air för företag

Ren luft bekymmersfritt.

LightAir Clean Air prenumeration är en serviceprodukt utan bindningstid som ger absolut ren och hälsosam luft utan ägarskap, administration eller underhåll. Som arbetsgivare vårdar man sin viktigaste resurs, medarbetarna, och ökar välmående på arbetsplatsen. Genom att ge medarbetarna bästa möjliga förutsättningar får de en hållbar arbetssituation som leder till ökad produktivitet. Vi är så övertygade om systemets fördelar att vi erbjuder prenumerationen utan bindningstid. I prenumerationen ingår all service och alla filterbyten för att garantera bästa resultat varje dag.

Som prenumerant får ni luft fri från damm, allergener, trafikföroreningar och andra fina och ultrafina partiklar. Varje månad faktureras prenumerationsavgiften och faktureringen upphör sista dagen månaden efter prenumerationens uppsägning, no questions asked.

CellFlow Pro900

Våra verktyg

För att leverera hälsa, hållbarhet och produktivitet använder LightAir den egenutvecklade svenska CellFlow-tekniken.

Den bygger på luftrening i tre steg.

 1. Grovt förfilter
 2. Jonisering
 3. Eco Precision™-filter för rening av fina och ultrafina partiklar

Lösningen innebär ett antal konkreta fördelar jämfört med traditionell luftrening: 

Hållbarhet

Det patenterade EcoPrecision™-filtret är tillverkat av återvunnen skogsråvara. Det innebär en minskad plastförbrukning och att det till största delen är möjligt att återvinna. Filtret har också 18 månaders hållbarhet med full effektivitet av luftrening. Detta är tre gånger längre än traditionella filter som gradvis minskar i effektivitet och måste bytas redan efter 6 månader.

Precision

EcoPrecision™ är framtaget för att leverera en rening av 99,99% av partiklar av storlek 0,1 mikron (PM0.1). Detta är tre gånger effektivare än traditionella lösningar på marknaden och personal och elever kommer att märka av detta genom ökad energinivå och mindre allergiska besvär. 

Låg ljudnivå

Ljudnivån är låga 31 dB i normalt driftläge. Detta är avsevärt lägre än det bakgrundsljud som normal finns på en arbetsplats eller skola. Lösningen levererar luftrening utan att bidra med ljudförorening. Vid ett minskat luftflöde levererar tekniken ren luft med en ljudnivå på 23 db.

LightAir behåller ägarskapet av utrustning och gör hela jobbet

 • Installation
 • Drift och underhåll
 • Garantier
 • Finansiering
 • Administration
 • Risk (ingen bindningstid)

Ni får luft som är fri från partiklar

 • Trafikföroreningar
 • Damm
 • Partiklar från printers
 • Pollen och andra allergener
 • Bakterier
 • Mögelsporer

Bild: CellFlow i taket i ett kontorslandskap

Vi mäter luftkvaliteten hos er

Vi kommer ut till er och mäter partikelhalterna i era lokaler och berättar vilka vinster ni kan göra genom att prenumerera på ren luft. Vi visar även hur effektivt partikelhalten minskar med luftrenare i lokalen.

Väljer ni att teckna en prenumeration är den helt bindningsfri så ni kan avsluta prenumerationen när som helst av vilken anledning som helst. 

Boka in ett besök direkt, ni har inget att förlora men mycket att vinna!

Ring oss på 070-7220050 eller skicka in en intressanmälan här så kontaktar vi dig!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa