Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenarpaket "603Evo"

bookmark_borderDetta paket består av en Blueair Classic 603 med filter för rum upptill 65kvm och en LightAir IonFlow Evolution (silverfärgad) för rum upp till 50kvm. Ett perfekt paket om du vill rena flera rum i ditt hem eller på din arbetsplats.

Mer info


6.799kr 10.385kr
Delbetala från 291kr/mån. Villkor.

Luftrenarpaket "603Evo"

Detta paket innehåller en Blueair Classic 603 för större rum (upp till 60 m²) och en LightAir IonFlow Evolution (silver) för rum upp till 50 m².

Detta paket är ett perfekt köp för dig som vill ha en tyst luftrenare i sovrummet och en kraftfull luftrenare i vardagsrummet eller i en öppen planlösning.

Blueair Classic 603

Passar i större rum. Minskar luftföroreningar inomhus med upp till 99,97%. I Blueair Classic 603 kombineras de bästa egenskaperna hos elektrostatisk och mekanisk filtrering. Den renar all luft i rummet fem gånger varje timme.

» Läs mer info och se detaljerade specifikationer här

LightAir IonFlow Evolution (silver)

Detta är mycket effektiv, tyst, filterfri, ozonfri, energisnål, användarvänlig, stilfull och ekonomisk luftrenare som renar luften med hjälp av jonisering.

Den både tar bort och oskadliggör virus, den renar luften från bakterier, avgaser, pollen, allergener, avgaser, mögelsporer, rök m.m. och underhållet av luftrenaren är busenkelt; kollektorn tvättas bara av med vatten och lite diskmedel under kranen när den blivit smutsig. 

» Läs mer info och se detaljerade specifikationer för LightAir IonFlow Evolution här

Övrigt Se detaljerade specifikationer för modellerna på respektive produkts sida

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa