Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenarpaket "Blueair 2x sovrum"

bookmark_border

BlueairTvå stycken Blueair Classic 270E i ett paket. Perfekt för rum upp till 22kvm. Tar effektivt bort pollen, damm, rök, mögelsporer och hudflagor från husdjur mm.

Mer info


5.100kr 7.590kr
Delbetala från 219kr/mån. Villkor.

Paket med 2 stycken Blueair Classic 270E

Detta paket innehåller två stycken Blueair Classic 270E som passar perfekt i sovrummet. Den är tyst och har inbyggda sensorer som mäter luftkvaliteten i ditt rum. 

Den lättanvända fjärrkontrollen och digitala displayen ger dig omedelbar feedback av partikelupptäckt, luftreningshastighet och timerfunktion så att du inte behöver lämna din bekväma plats vid skrivbordet, i soffan eller i sängen för att ändra hastighet. Det är bara att rikta och klicka. Dessutom kan du se när det är dags att byta filter på den digitala displayen.

Tar effektivt bort allergener i luften så som pollen, damm, rök, mögelsporer och hudflagor från husdjur.

Överblick

  • Idealisk för mindre rum (upp till 22 m2)
  • 99.97% filtreringsefftivitet
  • Energy Star® kvalificerad
  • Indikator för filterbyte

Teknik

Blueairs HEPASilent® teknologi kombinerar de bästa egenskaperna hos elektrostatisk och mekanisk filterteknik. Detta för att kunna förse dig med så ren luft som möjligt i snabbare takt, utan buller.

Den fenomenalt låga strömförbrukningen minskar energikonsumtionen.

Hur fungerar den? Luft sugs in i enheten via en ultratyst fläkt. Luftburna partiklar får då passera genom en jonkammare där de laddas för att garantera att de enkelt fastnar på Blueairs progressiva trestegsfilter. Renad luft, fritt från föroreningar, cirkuleras nu ut i rummet.

 

Mer info om tillverkaren

Blueair är en världsledande producent av luftreningslösningar för hem och företag. Blueair är grundat i Sverige och tillverkar innovativa, energieffektiva kvalitetsprodukter som säljs i över 60 länder.

Med en Blueair-luftrenare behöver du inte oroa dig över partiklar, kemikalier, lukter eller virus när du kommer in. De renar all din inomhusluft hela fem gånger i timmen och en Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter.

Produktserier från Blueair:

Vilken Blueair-luftrenare passar dig bäst?

Du väljer modell efter storleken på rummet. Klicka här för en översikt över vilka Blueair-luftrenare som passar till vilken rumsstorlek. När du hittat en som passar ditt rum väljer du sedan den typ av filter du behöver samt funktioner som sensorer, wifi mm.

CADR pollen 264 m³/h
CADR rök 264 m³/h
CADR damm 264 m³/h
Luftflöde 264 m³/h
Indikator för filterbyte Ja
Fläkthastigheter 3 st
Rek. rumsstorlek, max 22 m²
Rek. rumsstorlek, min. 1 m²
Ljudnivå, min. 32 dB(A)
Ljudnivå, max. 56 dB(A)
Energiförbrukning 20-80 W
Timer Ja
Fjärrkontroll Ja
Display Ja
Höjd 53.3 cm
Wi-Fi connectivity Nej
Bredd 43.2 cm
Djup 20.9 cm
Hjul Nej
Vikt 11 kg
Garanti (år) 1

Produkt- eller prisfrågor

Kontakta oss via detta formulär om du har frågor om denna produkt eller om du sett den till ett lägre pris i en annan webbshop och vill att vi matchar priset:

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa