Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Om oss

Gilwig AB (org nr 559032-8364) driver webshopen Luftrenare.se och vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelsen som går inom segmentet ren luft.

Service och nära kontakt

Vi har tydliga ledord när det kommer till kontakt och relationer med dig som kund. Vi vill att du känner att vi finns nära till hands och att du alltid kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt kommande köp eller ett du köp redan gjort.

Vi säljer enbart kvalitetsprodukter

Vi säljer flera av marknadens absolut ledande märken inom luftrening. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande och då endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav. Vilka varumärken vi säljer i butiken idag ser du på sidan med tillverkare.

Distributör av LifeAir luftrenare i Sverige

Vi är distributörer av LifeAir luftrenare i Sverige. Vi söker kontinuerligt nya återförsäljare. Vill ditt företag ta in dessa produkter i ert sortiment är ni mer än välkomna att höra av er till oss.

Personliga kontakter

Hos oss får Du som kund ett personligt bemötande, snabba svar på dina frågor och oftast marknadens lägsta priser (jämför oss gärna på Prisjakt, och tipsa oss om vi mot förmodan inte är billigast så ändrar vi på det då vi har lägsta-pris-garanti).

Vi låter företag testa våra produkter

Är du inköpare på ett privat företag, eller inom stat och kommun, och vill prova någon av våra produkter i er företagsmiljö kan vi självklart hjälpa till med testexemplar till mycket förmånliga villkor.

Referenser

Vi har ett flertal goda referenser inom såväl den publika som den privata sektorn, kontakta oss gärna om Du önskar kontakta med någon av våra referenskunder.

Vill du ge oss feedback blir vi jättelgada. Du kan lämna omdömen online på vår facebooksida, på Prisjakt, Pricerunner eller på Google.

Kontakta oss

Om du har några frågor om oss är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att du skall hitta den bästa lösningen för just din miljö.

 

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa