Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Om oss

Gilwig AB (org nr 559032-8364) driver webshopen Luftrenare.se. Vi har sålt luftrenare sedan 2008 och vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelse som går inom segmentet ren luft

Toppservice

Vi har tydliga ledord när det kommer till kontakt och relationer med dig som kund. Vi vill att du känner att vi finns nära till hands, att vi lyssnar på dig och att du alltid kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt kommande köp eller ett du köp redan gjort.

Bara kvalitetsprodukter

Vi säljer flera av marknadens absolut ledande märken inom luftrening. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande men då endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav. De varumärken vi säljer i butiken ser du på sidan med tillverkare.

Personlig kontakt

Hos oss får du som kund ett personligt bemötande, svar på dina frågor och bra priser. Jämför oss gärna på Prisjakt eller Pricerunner och berätta för oss om vi inte är billigast så försöker vi matcha det pris du sett hos våra konkurrenter.

Testprodukter för företag

Är du inköpare på ett privat företag, eller inom stat och kommun, och vill prova någon av våra produkter i er företagsmiljö kan vi självklart hjälpa till med testexemplar till mycket förmånliga villkor. Vi erbjuder även leasing-avtal för företag. 

LifeAir luftrenare

Distributör av LightAir's produkter

Vi är distributörer av luftrenare från tillverkaren LightAir i Sverige. Vi väkomnar självklart nya återförsäljare så om din butik vill ta in dessa produkter i ert sortiment är ni varmt välkomna att höra av er. Vill ni inte lagerhålla produkterna erbjuder vi "drop-ship"-lösningar. Kontakta oss för mer info.


Referenser

Vi har ett flertal goda referenser inom såväl den publika som den privata sektorn, kontakta oss gärna om du önskar få kontakt med någon av våra referenskunder.

Vill du ge oss feedback blir vi jättelgada. Du kan lämna omdömen online på vår facebooksida, på Prisjakt eller Pricerunner.

Kontakta oss

Om du har några frågor om oss eller våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att du skall hitta den bästa lösningen för just din miljö. Ring gärna på 070-4220050.

Vår postadress är

Gilwig AB Luftrenare.se
Almsätersvägen 4
192 76 Sollentuna


Lär dig mer om luftrening

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa