Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Filter till Blueair Pro luftrenare

Olika filter för olika behov

Blueair Pro luftrenarna levereras med olika filtertyper förinstallerade. Du kan när som helst byta mellan Partikel- och SmokeStop-filter eller lägga till Carbon+ filter till din luftrenare om dina luftreningsbehov ändras.  

Blueair rekommenderar att man byter filter efter sex månaders kontinuerlig drift. Luftrenarna har en lampor som tänds när det är dags att byta filter. 

Partikelfilter

Tar bort skadliga föroreningar/partiklar.

Utformad för maximal rening av alla luftburna partiklar. Det perfekta valet för att ta bort föroreningar som pollen, damm, djurallergener, virus, bakterier, mögel och andra partiklar du inte vill andas in.

Filtren fångar 99,97 av alla partiklar ned till 0.1 micron, så som damm, pollen, bakterier, virus, kvalster, mögelsporer och andra luftburna partiklar.

SmokeStop-filter

Består av aktivt kol, som fångar upp lukter och gaser.

Kombinerat partikelfilter med aktivt kol för rum där du även vill ta bort lukter, kemikalier och föroreningar i gasform, som exempelvis tobaksrök eller flyktiga organiska sammansättningar (VOC).

Carbon+ filter

Ett extra Blueair Pro-filter med aktivt kol som tillval för att ge en maximal rening av tyngre föroreningar i gasform.

Används tillsammans med antingen ett Blueair Pro-partikelfilter eller ett SmokeStop-filter.

Filtret innehåller hundratals pellets med 0,9–1,8 kg aktivt kol som har behandlats med magnesiumdioxid och kopparoxid för att fånga in farliga kemikalier och otrevliga lukter.

Filter till Blueair Pro M, L och XL luftrenare

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa