Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot röklukt

Röklukt, cigarettlukt och nikotinlukt som sätter sig i väggar, kläder, textilier, möbler etc vet vi alla att det är mycket svårt att få bort. Men det går!

Förebygg problem med röklukt

Sätter du in en luftrenare av hög kvalitet i ett rum kan du relativt enkelt förebygga problemet med röklukt. Hemtjänsten i många kommuner placerar luftrenare hos brukare som sitter inomhus och röker, för att hemtjänstpersonalen ska få en dräglig arbetsmiljö.

Även cigarrklubbar installerar luftrenare i sina lokaler, och de företag som fortfarande håller personalen med rökrum måste givetvis rena luften effektivt.

Har du problem med rök rekommenderar vi i första hand luftrenare från Blueair (med SmokeStop-filter), Camfil's eller Biozone's produkter. Produkterna från dessa märken fungerar mycket bra mot all sorts röklukt. 

Vi säljer även mindre modeller som passar bra i bilen, husvagnen eller båten om du besväras av röklukt där.

Sanering av t.ex rökskadade hus och lägenheter

Om du har problem med röklukt som satt sig riktigt djupt. Kanske ska du flytta in i en lägenhet där den tidigare ägaren rökt, ett problem som många känner till, eller om du har köpt en begagnad bil där den förra ägaren rökt i bilen. Dessa problem går att lösa snabbt och smidigt med en saneringsapparat. Man låter denna luftrenare gå i ett eller flera dygn, beroende på problemets omfattning, och sedan är lukten borta för gott. Vill du inte köpa saneringsapparaten kan du hyra en av oss.

Biozone MiniPowerzone gör underverk och även den värsta inpyrda röklukten försvinner, vilket många av våra kunder kan intyga. Saneringen tar mellan 24-96 timmar beroende på hur inrökt och hur stort utrymmet är. Resultatet är bestående och behöver alltså bara göras en gång. Man behöver inte flytta ut några saker ur rummet när man genomför saneringen utan kan lämna allt. Husdjur och människor får inte vistas i rummet medan maskinen arbetar!

Kontakta oss för priser, tips och råd om röksanering eller mer information om vilken luftrenare som är bäst för just ditt problem.

Problem med andra lukter?

Mer information om andra luktproblem som kan lösas med hjälp av luftrenare finner du här.

Förslag på produkter som är bra mot rök

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa