Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot röklukt

Röklukt, cigarettlukt och nikotinlukt som sätter sig i väggar, kläder, textilier, möbler etc vet vi alla att det är mycket svårt att få bort. Men det går!

Bild: Person som röker

Förebygg problem med röklukt

Sätter du in en luftrenare av hög kvalitet i ett rum kan du relativt enkelt förebygga problemet med röklukt. Hemtjänsten i många kommuner placerar luftrenare hos brukare som sitter inomhus och röker, för att hemtjänstpersonalen ska få en dräglig arbetsmiljö.

Även cigarrklubbar installerar luftrenare i sina lokaler, och de företag som fortfarande håller personalen med rökrum måste givetvis rena luften effektivt.

Har du problem med kontinuerlig rök rekommenderar vi luftrenare från Blueair (med SmokeStop-filter), Camfil's eller Biozone's produkter. Produkterna från dessa märken fungerar mycket bra mot all sorts röklukt. 

Rökning i bil, husvagn, hotellrum - använd portabel luftrenare

Vi säljer även mindre modeller som passar bra i bilen, husvagnen eller båten om du besväras av röklukt där.

Sanering av rökskadade hus och lägenheter

Om du har problem med röklukt som satt sig riktigt djupt. Kanske ska du flytta in i en lägenhet där den tidigare ägaren rökt, ett problem som många känner till, eller om du har köpt en begagnad bil där den förra ägaren rökt i bilen. Dessa problem går att lösa snabbt och smidigt med en saneringsapparat. Man låter denna luftrenare gå i ett eller flera dygn, beroende på problemets omfattning, och sedan är lukten borta för gott. Att köpa en saneringsapparat är ganska dyrt så om du bara behöver den tillfälligt kan du hyra en av oss till ett mycket förmånligt pris. Biozone MiniPowerzone gör underverk och även den värsta inpyrda röklukten försvinner. 

Produktförslag: Luftrenare som är bra mot rök

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa