Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot röklukt

Har du problem med röklukt? Kanske röker någon i familjen, eller kanske får du in röklukt från grannen? Då kan du hålla röken borta med hjälp av luftrenare. Allra bäst resultat får du med en luftrenare som har kolfilter eller en som arbetar med UV-lampa/fotoplasma.

Ingrodd röklukt, cigarettlukt och nikotinlukt som satt sig i väggar, kläder, textilier, möbler etc går relativt snabbt att sanera bort. Och du kan göra det själv genom att hyra ett ozonaggregat/saneringsapparat från oss. 

Bild: hand med cigarett

Förebygg problem med röklukt

Ställer du en luftrenare i ett rum kan du förebygga problemet med röklukt så att den inte sätter sig i möbler och andra material eftersom röken då tas om hand av luftrenaren direkt.

Några exempel på använding är t.ex hemtjänsten som ofta placerar luftrenare hos de brukare som sitter inomhus och röker för att deras personal ska få en rökfri arbetsmiljö. Ett annat exempel är cigarrklubbar som använder luftrenare i sina lokaler för att slippa att röklukt och nikotin fäster i väggar och möbler eller sprids utanför lokalen.

Om du har problem med kontinuerlig rök rekommenderar vi luftrenare med kolfilter från t.ex BlueairLIFA air eller Coway eller luftrenare från Biozone som renar luften med hjälp av fotoplasma/UV-ljus.

Rökning i bil- använd portabel luftrenare

Vi säljer mindre modeller som passar bra i bilen om du besväras av röklukt där. Läs t.ex. om Blueair Cabin-modellerna på länken nedan.

Sanering av rökskadade hus och lägenheter

Har du problem med röklukt som satt sig riktigt djupt? Kanske ska du flytta in i en lägenhet där den tidigare ägaren rökt, ett problem som många känner till, eller om du har köpt en begagnad bil där den förra ägaren rökt i bilen. Dessa problem går att lösa snabbt och smidigt med en saneringsapparat (ozonaggregat/ozongenerator). Man låter denna apparat gå i ett eller flera dygn och sedan är lukten borta för gott.

Att köpa en saneringsapparat är dyrt så om du bara behöver den tillfälligt kan du hyra en av oss till ett mycket förmånligt pris. Biozone MiniPowerZone ozonaggretat för proffs gör underverk och även den värsta inpyrda röklukten försvinner för gott.

Produktförslag: Några utvalda luftrenare som är bra mot rök

Fler produktförslag

Luftrenarna här ovanför är bara några förslag på produkter som fungerar om du har problem med rök. Du hittar många fler produkter på sidan "Luftrenare". På den sidan kan du filtrera produktlistan efter storlek på det rum du vill rena för att visa luftrenare som passar just dig.

Vill du ha vår hjälp att välja rätt produkt för just din miljö och dina luftproblem så är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 070-7220050 eller via mejl info@luftrenare.se!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa