Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot röklukt

Röklukt, cigarettlukt och nikotinlukt som sätter sig i väggar, kläder, textilier, möbler etc vet vi alla att det är mycket svårt att få bort. Men det går relativt fort att sanera bort de ingrodda lukterna och det går även att hålla röken borta kontinuerligt med luftrenare med kolfilter eller UV-lampa.

Bild: Person som röker

Förebygg problem med röklukt

Sätter du in en luftrenare av hög kvalitet i ett rum kan du relativt enkelt förebygga problemet med röklukt då röken renas bort ur luften av luftrenaren.

Det finns många exempel där t.ex hemtjänsten placerar luftrenare hos de brukare som sitter inomhus och röker för att hemtjänstpersonalen ska få en dräglig arbetsmiljö. Många cigarrklubbar installerar luftrenare i sina lokaler för att slippa att röklukt och nikotin fäster i väggar och möbler eller sprids utanför lokalen. Luftrenare kan även användas i rökrum på arbetsplatser.

Har du problem med kontinuerlig rök rekommenderar vi t.ex. luftrenare från Blueair (kolfilter), Camfil (kolfilter) eller Biozone (fotoplasma).

Rökning i bil, husvagn, hotellrum - använd portabel luftrenare

Vi säljer mindre modeller som passar bra i bilen, husvagnen eller båten om du besväras av röklukt där. Läs t.ex. om BioZone MobiZone III nedan.

Sanering av rökskadade hus och lägenheter

Om du har problem med röklukt som satt sig riktigt djupt. Kanske ska du flytta in i en lägenhet där den tidigare ägaren rökt, ett problem som många känner till, eller om du har köpt en begagnad bil där den förra ägaren rökt i bilen. Dessa problem går att lösa snabbt och smidigt med en saneringsapparat. Man låter denna luftrenare gå i ett eller flera dygn, beroende på problemets omfattning, och sedan är lukten borta för gott. Att köpa en saneringsapparat är ganska dyrt så om du bara behöver den tillfälligt kan du hyra en av oss till ett mycket förmånligt pris. Biozone MiniPowerzone gör underverk och även den värsta inpyrda röklukten försvinner för gott.

Produktförslag: Några utvalda luftrenare som är bra mot rök

Fler produktförslag

Luftrenarna här ovanför är bara några förslag på produkter som fungerar om du har problem med rök. Du hittar många fler produkter på sidan "Luftrenare". På den sidan kan du filtrera produktlistan efter storlek på det rum du vill rena för att visa luftrenare som passar just dig.

Vill du ha vår hjälp att välja rätt produkt för just din miljö och dina luftproblem så är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 070-7220050 eller via mejl info@luftrenare.se!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa