Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot pollenallergi

När du inte behöver andas in pollen minskar dina allergisymptom.

Luftrenare lindrar symtom som nästäppa, nysningar, rinnande eller kliande ögon, näsa och hals. Även problem som astma, huvudvärk och trötthet minskar när du använder en luftrenare som tar bort allergenerna som din kropp reagerar på.

En effektiv luftrenare kan ta bort ända upp till 99,97% av alla pollen ur luften i det rum den står i. Luftrenare tar samtidigt bort andra luftburna partiklar såsom virus, bakterier, avgaser, rök, damm och mögel.

Bild: Allergisk kvinna och björkpollen

Bäst effekt med luftrenare i sovrummet

Är du allergisk rekommenderar vi att du har luftrenare i det rum där du befinner dig mest tid. Det är oftast sovrummet. Sover du i pollenfri luft får din kropp tid att återhämta sig från de allergener du andats in på dagen vilket gör att du sover bättre och även mår bättre nästa dag.

Allra bäst är det så klart att ha en luftrenare i varje rum. Har du inte möjlighet att köpa flera luftrenare kan du flytta med dig luftrenaren från till exempel vardagsrummet på dagen till sovrummet på natten.

Förslag på luftrenare mot pollenallergi för sovrum

Förslag på luftrenare mot pollenallergi för större rum


Kontakta oss om du har frågor eller vill ha hälp att välja en luftrenare som passar dig!

Är du osäker på vilken luftrenare som passar just dig och din miljö bäst är du varmt välkommen att kontakta oss via formuläret här. Berätta vilken typ av rum du ska ha luftrenaren, hur stort det är och vilka besvär du har så återkommer vi med produktförslag och tips för just dig!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa