Loader
Luftrenare.se (Gilwig AB)
bookmark_border

Luftrenare mot pollenallergi

När du inte behöver andas in pollen minskar dina allergisymptom avsevärt

Luftrenare lindrar symtom som nästäppa, nysningar, rinnande/kliande ögon, näsa och hals. Även problem som astma, huvudvärk och trötthet minskar när du renar luften från de allergiframkallande partiklarna.

En effektiv luftrenare kan ta bort upp till 99,97% av alla pollen ur luften i det rum den används i. Dessutom tar luftrenare bort mögelsporer, rök, husdjursallergener, kvalsterallergener, avgaser mm.

Bild: Kvinna som är allergisk

Bäst effekt med luftrenare i sovrummet

Är du allergisk rekommenderar vi att du har luftrenare i de rum där du befinner dig mest tid. Det är oftast sovrummet. Sover du i pollenfri luft får din kropp tid att återhämta sig från de allergener du andats in på dagen.

Allra bäst är det så klart att ha en luftrenare i varje rum men har du inte möjlighet att köpa flera luftrenare kan du även flytta med dig luftrenaren från t.ex vardagsrummet på dagen till sovrummet på natten.

Förslag på luftrenare mot pollenallergi för sovrum*

Förslag på luftrenare mot pollenallergi för större rum*

Paketerbjudanden på luftrenare mot pollenallergi*

*Luftrenarna ovan är bara ett urval, för att se hela vårt utbud av luftrenare - klicka här


Kontakta oss om du har frågor eller vill ha hälp att välja en luftrenare som passar dig!

Är du osäker på vilken luftrenare som passar just dig och din miljö bäst är du varmt välkommen att kontakta oss via formuläret här. Berätta vilken typ av rum du ska ha luftrenaren, hur stort det är och vilka besvär du har så återkommer vi med produktförslag och tips för just dig!

Arrow up

Varukorg

Total 0kr

Kassa